Birthday Countdown – maailman pisimmät synttärietkot

Lantiofarkut ja velour-asut vilisevät katukuvassa, Sandstorm dominoi radiokanavia, Sonera ei ole vielä Telia, ja Red Cat sekä Hot Shot ovat kaiken juhlakansan huulilla.

Helsingin yössä on yksi osoite, jonne kaikki haluavat – se on juuri avattu Ravintola Teatteri, joka tihkuu seksikkyyttä ja kosmopoliittista tyyliä.

Puhumme tietysti 2000-luvun ensimmäisestä vuosikymmenestä, ihanasta nollarista, jonka saa nyt kokea uudelleen Teatterin 25-vuotisjuhlavuoden merkeissä. 3.6.2024 käynnistyy kaikkien aikojen memory lane ja nostalgiatrippi, joka huipentuu virallisiin 25-vuotisbileisiin uutevuotena.

Tarjolla Teatteri Grillin legendaarisia annoksia, sekä “OG”-kantiksille tuttuja tapahtumia vuosikymmenten takaa – Palaveri Perjantai, we’re looking at you! 👀

Merkitse kalenteriin 1.6.2024, jolloin maailman pisimmät synttärietkot lähtevät käyntiin. Let’s party like it’s 2000! 🕺💃

Birthday Countdown -tapahtumat kesällä

KESKIVIIKKOISIN: Live Jazzjazzjazz

Pehmeä jazz soi jälleen keskiviikkoisin Esplanadin kauniissa puistomaisemassa, kun Teatterin Live Jazzjazzjazz -illat tekevät paluun 5.6. alkaen starting 17! 🎹🎷

Musiikista vastaavat pianisti Risto Kumpulainen sekä saksofonisti Johannes Salomaa. Kumpulainen on yksi Suomen parhaita New Orleans -tyyliin erikoistuneita pianisteja, ja monipuolisen uran tehnyt Salomaa taas usean maan ykkösartistin luottonimi.

Kansainväliseen mutta rentoon meininkiin on vapaa pääsy. Tervetuloa poikkeamaan lasilliselle, tapaamaan tuttuja – tai syventymään elävään musiikkiin täysipainoisesti. Tästä ei kesäilta tyylikkäämmäksi muutu!

TORSTAISIN: Aperitovo – nälkää kasvaa syödessä! 😉

Elegantteja aperitiiveja, pientä suolaista italialaiseen tyyliin, mukaansatempaavaa saksofonimusiikkia à la Antti Hynninen… 2010-luvun supersuositut Aperitivo-illat tekevät paluun Teatterin lähestyvän 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi! Herättele makuaistisi ja saavu nauttimaan suussasulavan suloisesta dolce far niente aperitivo-afternoonista! Tarjolla ihanaa Italian ambianssia ja tarkkaan mietittyjä makuyhdistelmiä. Rooman kadut, Sisilian rantaviiva, Portofinon aurinkovarjot..

Torstai-iltaisin Teatteribaari Esplanadin puoleisine terasseineen muuntuu eteläeurooppalaista tunnelmaa henkiväksi kohtauspaikaksi, jossa kuplivat juomat, tyylikkäät pikkusuolaiset ja DJ yhdessä livesaksofonistin kanssa viihdyttävät vieraitamme. Ensimmäistä Aperitivo-iltaa vietetään tosrataina 6.6. klo 18.00 –  Join us for a taste of la dolce vita!

PERJANTAISIN: Palaveri Perjantai

Kuka muistaa good ol’ Palaveri Perjantain? Nollarilla oli yksi osoite ylitse muiden, missä päättää työviikko – ja se oli Teatterin Palaveri Perjantai. Pe 14.6. tuomme tämän legendaarisen afterworkin takaisin, kun Teatteribaarin kupolikaton alle kokoonnutaan jälleen all time klassikkodrinkkejen ääreen. 

Päätösten teko ei ole ollut koskaan näin helppoa! 

Luvassa on klassikko-cocktaileja, elektronista lounge- ja klubimusaa vaihtuvien DJ-tähtien soittamana, uusia ja vanhoja tuttavuuksia, kesän fiilistelyä, ja ennen kaikkea sitä vanhan koulukunnan Teatteri-meininkiä! 

Rohkenisimme kutsua tätä sellaiseksi palaveriksi, jossa oikeasti viihdyt alusta loppuun. Tervetuloa mukaan kaupungin ikonisimpiin afterworkeihin! Siirrä perjantain viimeinen palaveri Teatteriin klo 17 alkaen.

Talo suosittelee His & Hers neuvoa-antavat palaverijuomat seuraavasti:

His GT 15€
Her’s White Lady 15€

Boardroom Specials:

Better that teams martini
Out of office old fashioned
Whiteboard Spritz
Conference Cosmo
Executive Espresso Martini
Corporate Cooler 
Leadership Lemond Drop
Innovation Infusion

á 16€

25 YEARS of TEATTERI -MENU at Teatteri Grilli

TOAST SKAGEN
Kirjolohenmätiä, piparjuurta ja tilliä
Hand peeled prawns, salmon roe, horseradish and dill
17

STEAK
Grillattua kotimaista naudan sisäfilettä 160g, kermaista korvasienikastiketta, ruskistetulla voilla maustettua perunaa ja varhaiskaalia
Local beef tenderloin 160g, creamy false morel sauce, potatoes with browned butter and grilled spring cabbage
42

CREME BRULE
Espresso creme brulee ja korvapuustijäätelöä
Espresso creme brule and cinnamon bun ice cream
13