Ravintola Teatterin Grilli – Elämyksellisiä hetkiä Esplanadin puiston laidalla

Tervetuloa Ravintola Teatterin Grilliin, ikonisen Ravintola Teatterin sydämeen! Tämä uniikki ja tunnelmallinen ravintola sijaitsee Esplanadin paraatipaikalla, aivan Helsingin keskustassa. Teatterin Grilli tarjoaa vierailleen elämyksellisiä hetkiä niin business-lounailla kuin tunnelmallisilla illallisilla.

Laadukasta ruokaa sesongin raaka-aineista

Teatterin Grillin tiimi toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan laadukkaista annoksista, jotka kunnioittavat sesongin parhaita raaka-aineita. Meille on tärkeää tarjota makuelämyksiä, jotka jäävät mieleen ja saavat vierailijat palaamaan luoksemme yhä uudelleen. Jokainen annos on huolella valmistettu ja tarjoiltu viihtyisässä ympäristössä, joka heijastaa Helsingin ravintolakulttuurin parhaita puolia.

Ravintola Teatteri Grilli Helsinki Espalandi laadukkaat raaka-aineet

Kesäterassi Esplanadin puiston laidalla

Toukokuusta pitkälle syksyyn asti, tai niin pitkään kuin lämpötilat sallivat, Ravintola Teatterin Grillin kesäterassi tarjoaa upean paikan nauttia lounasta tai illallista. Kesäterassilta aukeaa kaunis näkymä Helsingin vehreään Esplanadin puistoon. Terassilla voit nauttia herkullisia annoksia pienessä porukassa tai isommassa seurueessa. Kesäterassi on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia Helsingin kesästä parhaimmillaan.

Kuva: helsinkikuvia.fi

Järjestä unohtumattomia tilaisuuksia

Ravintola Teatterin Grilli (niin sisä- kuin ulkotilat) on myös ihanteellinen paikka erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Olipa kyseessä sitten yritysjuhla, syntymäpäivä tai muu erityinen tilaisuus, meiltä löytyy tilat ja palvelut, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman. Pöytiintarjoiltuna sisätiloihimme mahtuu 90 henkilöä ja kokonaiskapasiteetti on 150 henkilöä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii siitä, että jokainen tilaisuus sujuu moitteettomasti ja vieraasi viihtyvät.

Ravintola Teatteri Grilli Helsinki Esplanadi tilaisuus

Keskeinen sijainti Helsingin sydämessä

Teatterin Grilli sijaitsee Esplanadin paraatipaikalla, mikä tekee siitä helposti saavutettavan kaikille Helsingin keskustassa liikkuville. Sijainti on täydellinen niin työpäivän jälkeiseen rentoutumiseen kuin viikonlopun illanviettoihin. Ravintola Teatteri kätkee sisäänsä myös Teatteri Baarin ja Klubin, joissa ilta voi jatkua yön pikkutunteihin asti.

Juhlavuosi 2025 – 25 vuotta ravintolakulttuuria Helsingin ytimessä

Ensi vuonna Ravintola Teatterin Grilli juhlii 25-vuotista taivaltaan. Vuosien varrella ravintolasta on tullut olennainen osa Helsingin ravintolakulttuuria, ja se on tarjonnut ikimuistoisia hetkiä lukuisille asiakkailleen. Tule mukaan juhlistamaan merkkipäiväämme ja kokemaan, mitä kaikkea Teatterin Grillillä on tarjottavana.

Ravintola Teatterin Grilli on paikka, jossa yhdistyvät laadukas ruoka, ainutlaatuinen miljöö ja erinomainen palvelu. Tervetuloa nauttimaan elämyksistä, jotka tekevät vaikutuksen!

Lue lisää >

Ravintola Teatterin Grilli on paikka, jossa yhdistyvät laadukas ruoka, ainutlaatuinen miljöö ja erinomainen palvelu. Tervetuloa nauttimaan elämyksistä, jotka tekevät vaikutuksen!

Teatterin Grilli 
Pohjoisesplanadi 2
00130 Helsinki
+358 9 6128 5005
www.teatterigrilli.fi

Tee varaus jo tänään ja koe itse, miksi Teatterin Grilli on Helsingin keskustan helmi!