á la carte | winelist | lunchlist | home

  

Finnish English Svenska


á la carte

ALKURUOAT:
Limemarinoitua siika, avocadoa ja grillattua sydänsalaattia 12,30
Paistettuja kampasimpukoita, purjoperunakreemiä ja savustettua kirjolohenmätiä 15,80
Pata negra -kinkkua, grillattua tomaattivalkosipulileipää ja rucolaa 12,80
Maa-artisokkakeittoa ja paistettuja metsäsieniä 10,20/ 15,40
Vihreä salaatti 6,20
PÄÄRUOAT:
Grillattua siikaa, hummerispelttiä ja pastis-voikastiketta 26,20
Grillattua lohta, bouillabaissevihanneksia ja sahramikastiketta 23,60
Paahdettua maalaiskananrintaa, kurpitsaa, pinaattia ja hasselpähkinää 21,80
Haudutettua karitsan niskaa, paahdettua punajuurta ja pecoriinopolentaa 24,50
Grillattua härän sisäfileetä, rosmariiniperunaa, pintopapuja ja chilivoita 29,80
Suppilovahverorisottoa, hasselpähkinää ja Vilho-juustoa 19,70
CLASSICS:
Caesar sallad:
naturel 11,90/ 15,60
grillattuja scampeja 16,60/ 23,50
grillattua kananpoikaa 14,70/ 19,80
Vorschmack, suolakurkkua ja punajuurta 15,50/ 19,80
Teatterin salaatti;
grillattua tonnikalaa, mangoa, kurpitsansiemeniä ja wasabi-dippiä 14,90/ 27,80
TG burgeri;
katkarapu-chilimajoneesia ja pommes frites 21,90
DESSERTS:
Omenamoussea, suolakaramellia ja tyrnimarjasorbettia 8,80
Lämmin suklaaleivos ja dulce de leche 10,40
Saksanpähkinäpiirasta ja bourbonviskijäätelöä 9,50
Passionpavlova 9,00
Jäätelö/sorbet 5,40
Suklaalajitelma 5,50
APPETIZERS:
Lime marinated whitefish, avocado and little gem lettuce 12,30
Fried scallops with leek potato puree and smoked rainbow trout roe 15,80
Pata negra ham on grilled garlic bread with tomato and rucola 12,80
Jerusalem artichoke soup with fried mushrooms 10,20/ 15,40
Green salad 6,20
MAIN COURSE:
Grilled whitefish with lobster spelt and Pastis butter sauce 26,20
Grilled salmon with bouillabaisse vegetables and saffron sauce 23,60
Roasted chicken breast with pumpkin, spinach and hazelnuts 21,80
Braised lamb neck with roasted beetroots and pecorino polenta 24,50
Grilled beef tenderloin with rosemary potatoes, pinto beans and chili butter 29,80
Chanterelles risotto with hazelnuts and Vilho cheese 19,70
CLASSICS:
Caesar sallad:
naturel 11,90/ 15,60
with grilled scampi 16,60/ 23,50
with grilled chicken breast 14,70/ 19,80
Vorschmack with pickled cucumbers and beetroot 15,50/ 19,80
TG’s salad;
grilled tuna, mango, pumpkin seeds and wasabi dip 14,90/ 27,80
TG burger;
chili flavoured shrimp mayonnaise and pommes frites 21,90
DESSERTS:
Apple mousse with salt caramel and sea buckthorne sorbet 8,80
Warm chocolate cake with dulce de leche 10,40
Walnut pie with bourbon whiskey ice cream 9,50
Passion fruit pavlova 9,00
Ice cream/sorbet 5,40
Petit fours 5,50
FÖRRÄTTER:
Limemarinerad sik med avocado och stekt salad 12,30
Stekta pilgrimsmusslor med purjo- och potatiskräm samt rökt laxrom 15,80
Pata Negra skinka med grillat tomat- och vitlöksbröd samt rucola 12,80
Jordärtskockssoppa med stekt svamp
Grön sallad 6,20
HUVUDRÄTTER:
Grillad sik med hummerspelt och smörsås med pastis 26,20
Grillad lax med bouillabaisse grönsaker och saffransås 23,60
Rostad lantkyckling med pumpa, spenat och hasselnötter 21,80
Pocherad lammnacke med rostade rödbetor och pecorinopolenta 24,50
Grillad innerfilé med rosmarinpotatis, pintobönor och chilismör 29,80
Trattkantarellrisotto med hasselnötter och Vilho ost 19,70
KLASSIKER:
Caesar sallad:
naturell 11,90/ 15,60
grillade scampin 16,60/ 23,50
grillad kyckling 14,70/ 19,80
Vorschmack med saltgurka och rödbeta 15,50/ 19,80
TG:s sallad;
Grillad tonfisk med mango, pumpfrön och wasabidipp 14,90/ 27,80
TG’s burger med räk- och chilimajonnäs samt pommes frites
EFTERRÄTTER:
Äppelmousse med saltkaramell och havtornssorbet 8,80
Varm chokladbakelse med dulce de leche 10,40
Valnötspaj med bourbon whisky glass 9,50
Passionspavlova 9,00
Glass/sorbet 5,40
Petit fours 5,50