Suomi 100 menu myynnissä Teatterin Grillissä

Teatterin keittiöpäällikkö Jouni Jyrä on luonut herkullisen Suomen sataa vuotta kunnioittavan menukokonaisuuden jota tarjoillaan tästä eteenpäin Teatterin Grillissä koko juhlavuoden ajan.
Menussa korostuu suomalaiset maut lähtien kyytönmaidosta valmistetusta uunijuustosta ahven-tartariin.
Kaiken kruunaa pääruokana tarjoiltava 100 päivää raakakypsytetty entrecôte, ollaan hyvin lähellä täydellistä liharuoka-annosta kun se tarjoillaan torvisienivoin kanssa.
Jälkiruoissa edetään pihlamarjasorbetin kautta Fazerin Siniseen.
Grillin hovimestarit ovat valinneet  menulle viinipaketin tukemaan annosten makuja ja helpottamaan  valintaanne juomien osalta.
Menu on myynnissä Teatterin Grillissä vuoden 2017 loppuun asti

Varaa pöytä

Suomi 100 menu